Het Tak 44 – team bestaat uit 2 ervaren vijftigers met de zelfde missie: duurzame beleggingsoplossingen in tak 21 en tak 23 (en tak 44 uiteraard) met grote meerwaarde zoeken en deze aanbieden aan het publiek via een netwerk van bekwame en correcte verzekeringsmakelaars.
patrick_foto
Patrick Snyders

Opleiding

Jurist met een oog voor cijfers

 

Ervaring

Patrick startte zijn carrière bij de Luikse Verzekering (Groep Royale Belge) in 1986 als algemeen productie-inspecteur en verliet de Groep AXA in 2000.

Van 2000 tot 2003 was hij commercieel verantwoordelijke voor Investlife Luxembourg (Groep BNP Paribas), waar hij de open architectuur van beleggingsfondsen ontdekte. Na een interim bij Moneyclip Luxembourg, startte hij begin 2005  zijn eigen platform om makelaars te ondersteunen in hun beleggingsadvies, en zo was Fructi Causa Lux geboren.

Om redenen van transparantie richtte hij samen met Johan D’hoedt in 2012 Tak 44 cvba in België op: een platform voor duurzame beleggingsoplossingen in Tak 21, Tak 23, en Tak 44 .

 

Taken

Patrick concentreert zich op de algemene beheerstaken binnen Tak 44 (de visie, het gamma, de marketing, de negociaties …).

 

Persoonlijk

Parick heeft drie kinderen en verliest zich graag in voetbal, tennis en boeiende verhalen (via film, serie of boek).

philippe
  • 0032 497 438 315
  • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
  • philippe@tak-44.be
Philippe Koninckx

Opleiding

Boekhouder-fiscalist met veel commerciële ervaring

 

Ervaring

Philippe startte zijn loopbaan op de financiële diensten van BP Chemicals waar hij meer dan 10 jaar ervaring opdeed. Rond 1995 maakte hij de overstap naar de uitdagende wereld van de verkoop van levensverzekeringen  bij Assubel als agent-bediende.

Maar als geboren coach ging hij rond 1999 aan de slag als inspecteur kredieten bij Auxifina (Groep AXA). Als Inspecteur-specialist bij De Limburgse (kredietmaatschappij) ontwikkelde hij zich verder in de inschatting en de beheersing van risico‘s.

 

Taken

Na de kredietcrisis keerde Philippe terug naar de wereld van de levensverzekeringen, maar dit maal in de vorm van beleggingsverzekeringen: sinds 2011 is hij actief bij Fructi Causa, later Tak 44, als commercieel  verantwoordelijke voor het makelaarsnetwerk in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Sinds het vertrek van Johan D’hoedt is hij ook verantwoordelijk voor Oost- en West-Vlaanderen.

 

Persoonlijk

Philippe heeft  twee kinderen, houdt van reizen, skiën, lopen en bijzondere parels.

In de media …

Bedrijfsvoorstelling

Wie we zijn en wat we doen …

Projectvoorstelling en missie Tak44

Interview van Kanaal Z

Op Investment Summit Morningstar Funds (maart 2016)

Projectvoorstelling en missie Tak44